ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Λίγα λόγια για την Brooks BrothersΜε έτος ίδρυσης το 1818 στην Αμερική, και έχοντας διανύσει δύο σχεδόν αιώνες ιστορίας, η BROOKS BROTHERS παραμένει στην κορυφή με τις διαχρονικές συλλογές της που περιλαμβάνουν τα περίφημα για τη μοναδική τους ραφή και την αξεπέραστη ποιότητά τους κοστούμια, τα αυθεντικά Navy Blazer- σήμα «κατατεθέν» της Brooks Brothers – τα βαμβακερά παντελόνια Chinos τα εξαιρετικά non-iron πουκάμισα και τις μεταξωτές stain-resistant γραβάτες.
Έχει καταστεί συνώνυμο της καινοτομίας συνδυάζοντας την προσιτή τιμή με την μοναδική, ανυπέρβλητη ποιότητα στην ανδρική κλασική ένδυση.Η BROOKS BROTHERS έντυσε και συνεχίζει να ντύνει έως σήμερα τα πιο διάσημα σύμβολα κομψότητας, μεγάλες προσωπικότητες που καθόρισαν την εποχή τους, αλλά και σύγχρονους άνδρες που γράφουν την ιστορία σήμερα.


Ρούχα της Brooks Brothers επιλέγουν οι πιο καλοντυμένοι άντρες όλων των εποχών. Διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου από τον Cary Grant και τον Clark Gable έως τον George Clooney και το Leonardo Di Caprio, επιχειρηματίες, όπως ο Gianni Agnelli, και ο J.P. Morgan, αλλά και 39 από τους 44 προέδρους των ΗΠΑ, ανάμεσα τους ο J.F. Kennedy καθώς και ο σημερινός πρόεδρος Barack Obama, προτιμούσαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται την Brooks Brothers για την απαράμιλλη ποιότητα των υφασμάτων και την προσεγμένη λεπτομέρεια της ραφής της.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Πειραιάς, Γρ.Λαμπράκη 101, τηλ. 210 41 25 972
Αθήνα, Σταδίου 4 & Αμερικής, τηλ. 210 32 25 970
Μαρούσι, Εμπορικό Κέντρο Golden Hall, τηλ. 211 18 14 383

WEB SITE: http://www.brooksbrothers.com.gr/