Summer Match Race απο το sailing spot του Ιστιοπλοικού Ομίλου Πειραιώς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Summer Match Race, το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου,  από το sailing spot του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς. Με συνθήκες που ευνοούσαν τους αγώνες αλλά με πολλές ατυχίες στα σκάφη, οι ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση ρίχτηκαν στη μάχη του round robin, νωρίς το Σάββατο το πρωί για να… επιστρέψουν στο λιμάνι νωρίς το μεσημέρι, έχοντας ζημιές σε όλα τα σκάφη του στόλου!

Με χαμόγελα και ακμαιότατο ηθικό, οι περισσότερες ζημιές είχαν επισκευασθεί μέχρι το απόγευμα και πλέον υπήρχαν σκάφη διαθέσιμα για να συνεχιστεί η διαδικασία την Κυριακή. Με σύμμαχο τον καιρό και την Κυριακή ολοκληρώθηκε όλο το πρόγραμμα των αγώνων και μετά την ημιτελική και τελική φάση νικητές κρίθηκαν οι ομάδες των Καλδή, Τσουμπανά και Παπαγεωργίου που ήρθαν 1οι, 2οι και 3οι αντίστοιχα.

Τα περισσότερα παιχνίδια κρίθηκαν κυριολεκτικά επάνω στο νήμα και λόγω του έντονου συναγωνισμού, η αδρεναλίνη ήταν παραπάνω από ψηλά. Όλες οι ομάδες ήταν πολύ κοντά σε επίπεδο και έτσι πέρα από το φοβερό θέαμα που προσέφεραν αφού ο στίβος ήταν πολύ κοντά στη στεριά, και οι ίδιοι ευχαριστήθηκαν ιστιοπλοΐα και αγώνες!

Επόμενος αγώνας για το sailing spot, το team race στις 8&9 Ιουνίου στα πλαίσια των ημερών θάλασσας του Δήμου Πειραιά.

Τελευταια Νέα

Αρχειο Νεων

Κατηγοριες


Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: sailingspot@iop.gr
Copyright © 2017. All rights reserved