Η οικογένεια του ΙΟΠ υποδέχθηκε την ομάδα 420

Μεγάλη βραδιά για τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης Μελίνα Παππά και η Μαρία Τσαμοπούλου στην κατηγορία U17 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, του Οδυσσέα Σπανάκη και τον Κωνσταντίνο Μιχαλόπουλο κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο στους Νέους U17 , την Αριάδνη Σπανάκη-Μυρτώ Παπαδοπούλου κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία U19 και για όλη την ομάδα 420.

Η οικογένεια του ΙΟΠ υποδέχθηκε την ομάδα 420 με τον προπονητή τους Ανδρέα Παπαδόπουλο με αφορμή την κατάκτηση τριών Ευρωπαϊκών μεταλλίων Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο στην Πορτογαλία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Ολυμπιονίκης μας Παναγιώτης Μάντης, το Επίτιμο μέλος μας και παραΟλυμπιονίκης Θοδωρής Αλεξάς, ο προπονητής Ανδρέας Παπαδόπουλος με την οικογένειά του, οι αθλητές της κατηγορίας και οι γονείς τους.
Ήταν μία καταπληκτική βραδιά αφήνοντας σε όλους μία σεμνή οικογενειακή ατμόσφαιρα φορτισμένη με αγάπη.

“ΙΟΠ σημαίνει οικογένεια, για αυτό και σας καλέσαμε σήμερα όλους εδώ. Η ιστορία του ΙΟΠ με τους 8 Ολυμπιονίκες κάτι σημαίνει, είμαστε ο καλύτερος όμιλος γιατί πάνω από όλα είμαστε οικογένεια. Είναι σημαντικό το ότι είμαστε σήμερα όλοι εδώ όπως γίνεται σε κάθε σπίτι στις γιορτές. Είναι μία ημέρα γιορτής του ομίλου αλλά και της Ελλάδος, αυτά τα παιδιά εκτός της σημαίας του ΙΟΠ σήκωσαν και την σημαία της Ελλάδος εκεί που πρέπει να είναι και οι δύο, ψηλά! Η παρουσία του Ολυμπιονίκη μας σημαίνει πολλά για αυτά τα παιδιά. Η παρουσία του παραΟλυμπιονίκη επίσης πολλά, αυτή είναι η οικογένεια του ΙΟΠ. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας, σε όλη την ομάδα γιατί για να φτάσουν τα υπόλοιπα παιδιά στο βάθρο σημαίνει ότι κάποιοι δούλεψαν μαζί τους όλο τον χρόνο στην θάλασσα και δεν είναι άλλοι από όλη την ομάδα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες που είναι οι απόλυτοι χορηγοί των παιδιών σε μία Ελλάδα που συνεχώς δοκιμάζεται σε ένα ευάλωτο οικονομικό περιβάλλον, ο όμιλος θα είναι με τα μέγιστα που μπορεί πάντα δίπλα στις οικογένειες αυτές” 
Γιάννης Παπαδημητρίου, Πρόεδρος ΙΟΠ


“Είμαι βαθιά συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ σήμερα μετά από πρόσκληση του Προέδρου γιατί ήμουν ακριβώς σε αυτή την θέση που είναι σήμερα τα παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια στον Ανδρέα Παπαδόπουλο που έχει κάνει μία υπέροχη ομάδα και βέβαια ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα. Να συμφωνήσω και εγώ ότι πραγματικά ο ΙΟΠ είναι οικογένεια και δεν υπάρχει άλλος όμιλος σαν το ΙΟΠ, θα είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά σε ότι χρειαστούν”
Παναγιώτης Μάντης, Ολυμπιονίκης

“Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και την Διοίκηση για την απόλυτη στήριξή τους στο πρόσωπο μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος από αυτό που γίνεται σήμερα εδώ. Πραγματικά οι αξίες και η έννοια της οικογένειας στον ΙΟΠ είναι πολύ ψηλά και όλοι το εισπράττουμε. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για ότι έχουν κάνει με κόπο μέχρι σήμερα”
Ανδρέας Παπαδόπουλος, Προπονητής

“Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη σε εμένα. Η επιτυχία τον παιδιών είναι μεγάλη και ανταμείφθηκε ο κόπος όλης της ομάδας. Είναι μία συγκινητική βραδιά για όλους σαφώς και ΙΟΠ σημαίνει οικογένεια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Όλες οι κατηγορίες μας προσπαθούν τα μέγιστα με τους καλύτερους προπονητές και όταν στο τέλος κατακτάς και τα μετάλλια σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά και αυτό είναι η ανταμοιβή μας”
Νίκος Σπανάκης, Έφορος Αθλητισμού