Διακρίσεις στα Πανελλήνια Optimist

Η νέες ηλικιακά αγωνιστικές και προαγωνιστικές ομάδες μας optimist, γύρισαν από τα Πανελλήνια στην Κρήτη με διακρίσεις στις βαλίτσες τους.

Η νέα ηλικιακά και πολλά υποσχόμενη ομάδα Optimist κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Ισίδωρου Δαρζέντα και της βοηθού του Ειρήνης Δήμου, υπεύθυνης της προαγωνιστικής ομάδας επέστρεψε με πολλές διακρίσεις από την Κρήτη.

Μέσα από δύσκολες καιρικές συνθήκες και μία μία άψογη οργανωτικά διοργάνωση τελείωσε και το φετινό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist και το Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων.

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων στην κατηγορία των κοριτσιών το Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησε η Κοσμά Φραγκίσκη και στην κατηγορία αγοριών επίσης Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησε ο Μιχαλόπουλος Γιώργος και η Γιαννούλη Δανάη κατέλαβε την 4η θέση.

Η Μιχάλαινα Δανάη ως μέλος της Ομάδας της Περιφέρειας Αθηνών κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Optimist Ομαδικό και την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η δουλειά που γίνεται στις ομάδες μας Optimist με τον ζήλο των προπονητών μας είναι φανερή αφού ως νέα ομάδα στις πρώτες της κιόλας συμμετοχές αρχίζει και καταλαμβάνει θέσεις βάθρου.

“Το DNA του ΙΟΠ είναι να βρίσκεται στο βάθρο και να φτάνει μέχρι κατακτήσεις Ολυμπιακών Μεταλλίων, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην μεγάλη ομάδα όλων των προπονητών μας, όλων των κατηγοριών για να φτάνουν τα παιδιά μας πάντα στην κορυφή, εκεί που ανήκει αυτή η μεγάλη οικογένεια του ΙΟΠ. Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας, όπου κατέκτησαν και πάλι το βάθρο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μιας και η ομάδα μας optimist είναι πολύ νέα και βέβαια πολλά υποσχόμενη”. 
Γιάννης Παπαδημητρίου, Πρόεδρος ΙΟΠ