«Θάλασσα Μπορούμε» Oι κορυφαίοι Έλληνες ιστιοπλόοι στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Kορυφαίοι Έλληνες ιστιοπλόοι μαζί με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς και το καινοτόμο πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού Ζήσε Αθλητικά ανοίγουν πανιά στη μάχη κατά του Covid19 και αναλαμβάνουν πρωτοβουλία να συνεισφέρουν ενεργά στην ενίσχυση του κράτους ενάντια στην πανδημία.

Η ενίσχυση θα γίνει μέσω της συμμετοχής αθλητών, προπονητών και φίλων του αθλήματος σε έναν e-στιοπλοϊκό αγώνα ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα στο ταμείο της Πολιτείας ειδικά κατά του Covid19.
Οι πρωταθλητές της ιστιοπλοΐας σε αυτό τον αγώνα δεν θέλουν να είναι μόνοι και καλούν όλους τους Έλληνες να πάρουν μέρος με το ελάχιστο ποσό των 50€ στέλνοντας αυτό ή περισσότερο, στο λογαριασμό που έχει ανοίξει το Υπουργείο Οικονομικών στην Τράπεζα της Ελλάδος ΙΒΑΝ GR89 0100 0230 0000 0234 1216 317 , όπου κάνεις την κατάθεσή σου με αιτιολογία “Θάλασσα Μπορούμε”.
Στη συνέχεια στέλνοντας την απόδειξη κατάθεσης με e-mail στο: iopCovid@gmail.com συμμετέχεις και ΕΣΥ, επειδή όλοι μαζί Μπορούμε να προσφέρουμε!

H ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020.

Στη συνέχεια στέλνοντας την απόδειξη κατάθεσης με e-mail στο: iopCovid@gmail.com συμμετέχεις και ΕΣΥ, επειδή όλοι μαζί Μπορούμε να προσφέρουμε!

Πανελλήνιο Κύπελλο “Θάλασσα Μπορούμε”
Από τις 22 μέχρι 25 Απριλίου 2020, ο Ι.Ο.Π. διοργανώνει Πανελλήνιο Κύπελλο με την ονομασία “Θάλασσα Μπορούμε” στην πλατφόρμα της Virtual Regatta.
Για να συμμετάσχεις, οφείλεις να καταθέσεις με κατώτατο όριο δωρεάς 50€, όπου έτσι εξασφαλίζεις την συμμετοχή σου σε αυτό, κάνοντας αυτό που αγαπάς περισσότερο, δηλαδή ιστιοπλοΐα.
Θα πρέπει να στείλεις στο e-mail: iopCovid@gmail.com το αποδεικτικό της κατάθεσης σου μαζί με το username σου στη Virtual Regatta και θα λάβεις άμεσα ενημέρωση.

Πως θα γίνει η Virtual Regatta
Στόχος της διοργάνωσης είναι να γίνουν δύο μέρες προκριματικών με στόλους των 20 ατόμων οι οποίοι θα αναδιανέμονται και θα ανακοινώνονται μία μέρα νωρίτερα.
Την 3η μέρα αγώνων οι 20 καλύτεροι από τα προκριματικά θα τρέξουν στους τελικούς και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα συνεχίσουν με ελεύθερες κούρσες.
Την τελευταία ημέρα αγώνων οι 10 καλύτεροι θα προκριθούν στο medal race το οποίο θα προβληθεί και live.
Κάθε μέρα είναι προγραμματισμένες τέσσερις ιστιοδρομίες με τον κωδικό για την εισαγωγή στο group να στέλνετε προσωπικά με SMS στον κάθε συμμετέχοντα λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση.
Η ώρα εκκίνησης θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν την έναρξη, αλλά οι ώρες διεξαγωγής θα είναι απογευματινές ώρες ώστε επιτραπεί η συμμετοχή σε αυτούς που ακόμα εργάζονται εκτός σπιτιού.

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή βοηθώντας την χώρα μας και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βιώνει αυτόν τον δύσκολο αγώνα και θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις αντιμέτωπος με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες ιστιοπλόους!

Συμμετέχουμε όλοι στον e-στιοπλοϊκό αγώνα ενίσχυσης, ώστε να επιστρέψουμε και πάλι πίσω στη θάλασσα που τόσο αγαπάμε, ΑΣΦΑΛΕΙΣ!

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο από laptop online εδώ
https://www.virtualregatta.com/en/inshore-game/

Ή από κινητό μέσω του AppStore για iPhone και Google Play για Android.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε για την συμμετοχή τους στην ενέργεια αυτή, όπου από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν στους:
Παναγιώτη Μάντη (OLY), Παύλο Καγιαλή (OLY), Βιργινία Κραβαριώτη (OLY), Σοφία Παπαδοπούλου (OLY), Βαγγέλη Χειμώνα (OLY), Βύρωνα Κοκκαλάνη (OLY), Αιμιλία Τσουλφά (OLY), Στέργιο Λεονταρίδη – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Γιώργο Φράγκο – ΑΝΔΡΟΣ, Στέλιο Σωτηρίου, Θοδωρή Τσουλφά, Γιώργο Δρακόπουλο – ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Μιχάλη Πατενιώτη (OLY), Μαρία Τσαμοπούλου, Άκη Τσαρούχη, Τάσο Μπουντούρη (OLY), Αριάδνη Σπανάκη, Μαρία Σκουλούδη – ΚΡΗΤΗ, Ανδρέα Παπαδόπουλο (OLY), Τάσο Φώτη – ΡΟΔΟΣ, Θανάση Πινιάρη – ΒΟΛΟΣ, Στρατή Ανδρεάδη – ΚΕΡΚΥΡΑ, Νίκο Δρούγκα – ΠΑΡΟΣ, Θοδωρή Αλεξά – ΦΙΛΙΑΤΡΑ, Κωσταντίνο Πορτοσάλτε, Κωνσταντίνο Μιχαλόπουλο, Βασιλεία Καραχάλιου, Δημήτρη Δεληγιάννη (OLY), Θοδωρή Τζουμάρη – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, Παναγιώτη Καμπουρίδη (OLY), Αντώνη Μπουγιούρη (OLY), Μάρκο Χατζηκυριακάκη (OLY), Κωσταντίνο Νιτσιόπουλο – ΚΑΤΕΡΙΝΗ, Μιχάλη Μπελέγρη – ΧΙΟΣ, Γιάννη Μιτάκη (OLY), Μαρία Μπόζη – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ραφαηλίνα Κλωναρίδου – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

#ThalassaMporoume #ZiseAthlitika

Γιάννης Παπαδημητρίου
Πρόεδρος
Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς