Παγκόσμιος Πρωταθλητής με Χάλκινο ο Βύρωνας Κοκκαλάνης

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Βύρωνας Κοκκαλάνης (OLY) κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο στο BAHÍA DE CÁDIZ της Ισπανίας.

Ο Βύρωνας είναι αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βάρης – Βάρκιζας με προπονητή τον Ολυμπιονίκη Νικόλα Κακλαμανάκη (OLY), οι οποίοι και θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του ΤΟΚΥΟ2020.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Βύρωνα, Νικόλα και όμιλο.

Στο ίδιο πρωτάθλημα στις γυναίκες, την 15η θέση κατέλαβε η Κατερίνα Δίβαρη της οποίας αξίζουν και πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά της, που σίγουρα βάζει την υπογραφή της για την συμμετοχή της στο ΤΟΚΥΟ2020.

Ο Βύρωνας δήλωσε:
Αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο στην οικογένεια μου και στον προπονητή μου Νίκο Κακλαμανάκη, οι οποίοι πιστεύουν σε εμένα πιο πολύ από ότι πίστεψα ποτέ στον ίδιο μου τον εαυτό. Μετράω ήδη 27 μέρες στην Ισπανία μακριά από οικογένεια, φίλους και χαίρομαι που η προετοιμασία απέδωσε καρπούς κάτι το οποίο δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την αμέριστη στήριξη από τον χορηγό μου την BWIN. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε φίλους, γνωστούς, σε όλους εσάς για την χαρά που μου δίνετε μέσα από τα μηνύματα σας. Τώρα ήρθε η ώρα για λίγη ξεκούραση και επιστροφή στην οικογενεια και την αγαπημένη μου Ελλάδα πριν το επόμενο βήμα. Να είσαστε όλοι καλα 🙏🏽🙏🏽 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2021 Ισπανία, Καντίζ – 3η θέση.

Photos: Sailing Energy