Ψήφος εμπιστοσύνης της Γενικής Σενέλευσης των Μελών στην Διοίκηση

Μία ακόμη στήριξη και ψήφος εμπιστοσύνης της Γενικής Σενέλευσης των μελών του ομίλου προς την Διοίκηση και το πρόσωπο του Προέδρου της.

Δύο γενικές συνελεύσεις πραγματοποιήθηκαν την εχθές ημέρα Κυριακή 27 Ιουνίου στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς. Η πρώτη αφορούσε την Απολογιστική Γενική Συνέλευση και η δεύτερη την Tροποποίηση του Kαταστατικού και εναρμόνιση του σύμφωνα με τους νόμους του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπως συμπληρώνονται από το νόμο 27/25, καθώς και στον αστικό κώδικα. Επίσης τροποποιήθηκαν άρθρα του καταστατικού σύμφωνα με την πρόταση του ΔΣ.

Οι δυο Γενικές Συνελεύσεις έγιναν μέσω της πλατφόρμας zoom και υπήρξαν δυσκολίες που είχαν να κάνουν με το internet των μελών. Η συνελεύσεις ξεκίνησαν στις 11:00 ακριβώς και ολοκληρώθηκαν στις 14:30. Όλες οι ψηφοφορίες που αφορούσαν την Απολογιστική Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκαν με ομόφωνη ψήφο από όλα τα μέλη της ΓΣ, εκτός μίας λευκής ψήφου.

Ιδιαίτηρη στιγμή ήταν αυτή όπου ο ΙΟΠ τίμησε ομόφωνα μετά από πρόταση του ΔΣ με την ύψιστη τιμή του ομίλου αυτή του τίτλου “Επίτιμο Μέλος” τον αθλητή για τις αμέτρητες διακρίσεις του και συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μέλος και τ.Πρόεδρο του ΙΟΠ, Στέλιο Μπόνα (OLY) για την τεράστια συνεισφορά του όχι μόνο στον ΙΟΠ αλλά στην Ελληνική Ιστιοπλοΐα και τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη (OLY) για τις διακρίσεις του και την επίσης τεράστια συνεισφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό.

Μελανό σημείο της Γενικής Συνελεύσεως, η κατάθεση επιστολής του Ολυμπιονίκη και Επιτίμου Μέλους του ΙΟΠ Αναστάσιου Μπουντούρη, η οποία διαβάστηκε από τον Γραμματέα της Γενικής Συνελεύσεως Σπύρο Πάσχο και αμέσως μετά ο Πρόεδρος του ΙΟΠ Γιάννης Παπαδημητρίου, την χαρακτήρισε προσβλητική προς τον θεσμό του Προέδρου και απαράδεκτη για την ιστορία του ομίλου.