Ξεκίνημα αγωνιστικών ομάδων και ακαδημιών

Έναρξη των ακαδημιών και των αγωνιστικών ομάδων από αυτό το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.

Η φετινή χρονιά ήταν μία Ολυμπιακή χρονιά για την οποία έγραψε ο όμιλος ιστορία. Ο ΙΟΠ σε αυτή την ιδιαίτερη Ολυμπιάδα του ΤΟΚΥΟ2020 εν μέσω πανδημίας κατάφερε να στείλει 5 αθλητές από τους 8 για να εκπροσωπήσουν την Ελληνική σημαία. Μπορεί να μην είδαμε την ελληνική σημαία να κυματίζει σε βάθρο όμως οι αθλητές μας Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής κατάφεραν να βγουν Ολυμπιονίκες και πάλι κατακτώντας την 8η θέση.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο όμιλος μας λέγεται “Όμιλος Ολυμπιονικών” μιας και εδώ και πολλά χρόνια καταφέρνει να συμμετέχει με αθλητές του στους Ολυμπιακούς Αγώνες φέρνοντας μάλιστα και πολλά μετάλλια και διακρίσεις στην Ελλάδα.
Το μυστικό είναι ένα, κάτι που το λέει συνεχώς ο Πρόεδρός μας Γιάννης Παπαδημητρίου, “Ο ΙΟΠ είναι οικογένεια, έχει βαθιές ρίζες και κανείς δεν μπορεί να τις ξεριζώσει”.

Έτσι λοιπόν ανακοινώνουμε την πλήρη επίσημη έναρξη των ακαδημιών και των αγωνιστικών ομάδων από αυτό το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.

Ξεκινάμε δυνατοί, ανανεωμένοι με στόχο την διάδοση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και την συνεχή και σκληρή προπόνηση των αυριανών Ολυμπιονικών.