Καλή επιτυχία Βασιλεία στο Παγκόσμιο

Στο Αλ Μουσάναχ του Ομάν βρίσκεται η κορυφαία Ελληνίδα ιστιοπλόος Βασιλεία Καραχάλιου για να συμμετάσχει στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς, το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης ILCA 6 (ράντιαλ).

Μετά την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες (9η στο Τόκιο) και τη μεγάλη επιτυχία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βάρνα της Βουλγαρίας πριν από 2 μήνες όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, η Καραχάλιου ετοιμάζεται να κλείσει τη χρονιά με το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Στο Ομάν είναι η μοναδική Ελληνίδα ιστιοπλόος που θα αγωνιστεί και είναι μεταξύ των διεκδικητριών για μια θέση στο βάθρο.
Στο παγκόσμιο του Ομάν έχουν δηλωθεί 64 πληρώματα και συμμετοχή έχει και η Κύπρος με τη Μαριλένα Μακρή.
Παρούσα στο παγκόσμιο η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Αν Μαρί Ρίντομ (Δανία), αλλά και η Μαξίμ Γιόνκερ (Ολλανδία) που είναι δευτεραθλήτρια κόσμου. Απούσα από τον αγώνα θα είναι η τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και χάλκινη Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μάριτ Μπούβμεστερ καθώς είναι έγκυος στον 4ο μήνα.
Για την Καραχάλιου αυτή θα είναι η 4η συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα έχοντας καλύτερο πλασάρισμα στην καριέρα της την 11η θέση πέρσι στη Μεβλβούρνη.
Ευχόμαστε στην κορυφαία Ελληνίδα ιστιοπλόο καλή επιτυχία.