Για 6η συνεχόμενη θητεία Πρόεδρος του ΙΟΠ ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Η επανεκλογή του επισφραγίζει τη μακρόχρονη συμβολή του στον τομέα του ναυταθλητισμού συνολικά και του ΙΟΠ ειδικά, η οποία έχει επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, Γιάννης Παπαδημητρίου, στις αρχαιρεσίες της 6ης Φεβρουαρίου, εκλέχτηκε και πάλι, για 6 συνεχόμενη φορά Πρόεδρος, με στόχο να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του για τη συνεχή ανοδική πορεία του Ομίλου, τη διάδοση της ιστιοπλοΐας στις νέες γενιές μέσω των Ακαδημιών καθώς και την ανάδειξη τωρινών και μελλοντικών κορυφαίων αθλητών, πρωταθλητών και Ολυμπιονικών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι:

Πρόεδρος: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
Αντιπρόεδρος: ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Γ.Γραμματέας: ΧΑΜΑΡΙΑΣ ΗΛΙΑΣ
Ταμίας: ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
Ειδ. Γραμματέας: ΠΑΛΑΙΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εφ. Αθλητισμού: ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
Εφ. Υλικού: ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Εφ. Λιμένος: ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΑΚΗΣ)
Εφ. Δημοσίων Σχέσεων: ΛΙΑΣΚΟΒΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Βοηθός Εφ. Αθλητισμού: ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Βοηθός Εφ. Δημοσίων Σχέσεων: BAΣΙΛΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΙΟΠ, Γιάννης Παπαδημητρίου:

«Με τιμιότητα, πολλή δουλειά, πάθος για την ιστιοπλοΐα και απέραντη αγάπη και σεβασμό προς τον Όμιλο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους συνυποψηφίους μου καθώς και τα Μέλη του Ομίλου που στο πρόσωπό μου, εδώ και τόσα χρόνια, έχουν βρει ένα άτομο εμπιστοσύνης. Δεσμεύομαι να συνεχίσω το έργο μου με το ίδιο πάθος και την ίδια επιμονή, με σκοπό ο Όμιλος να βρίσκεται στην κορυφή, να επιτυγχάνει νίκες αλλά και χρηματοδοτήσεις που στόχο έχουν την αναβάθμιση των υποδομών του. Αρωγοί σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι η συνεργασία, ο αμοιβαίος σεβασμός και η απόλυτη διαφάνεια. Συνεχίζουμε για μια ακόμα θητεία, όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια!»