Ο Μάνος Στούμπος νέος προπονητής στον ΙΟΠ

Προπονητής κατηγορίας Optimist στον ΙΟΠ ο Μάνος Στούμπος, φτάνοντας σιγά σιγά στο τέλος της παρουσίασης των νέων προπονητών η οποία θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα.

Η Διοίκηση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς με ομόφωνη απόφασή της, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μάνο Στούμπο στην κατηγορία των Optimist.
Με την νέα προσθήκη αυτή στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ολοκληρώνεται σιγά σιγά η τεχνική στελέχωση της Εφορίας δια του εφόρου Άρη Βενέτη, η οποία θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα, για να ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος του ΙΟΠ Γιάννης Παπαδημητρίου δήλωσε:
«Είμαι χαρούμενος που παρουσιάζω τον Μάνο στην μεγάλη οικογένεια του ΙΟΠ. Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το palmare του σε Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό και Πανελλήνιο επίπεδο των τελευταίων ετών, μιλάει από μόνο του και βέβαια υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του ΙΟΠ, κάτι που σημαίνει ότι έχει το DNA του όμιλου. Ο Μάνος θα έχει την ευθύνη για το συνολικό τμήμα του optimist. Θα προσπαθήσει να καταστήσει αποδοτικές τις δραστηριότητες της ομάδας και θα έχει την ευθύνη αξιολόγησης της. Καλωσορίζω τον Μάνο, του εύχομαι ότι καλύτερο και χαιρόμαστε πάρα πολύ γι’ αυτή τη συνεργασία.
Χτίζουμε ομάδα με αρχές, πειθαρχία και πνεύμα πρωταθλητή, αυτό που είναι ο ΙΟΠ».

Ο Μάνος Στούμπος δήλωσε:
«Με μεγάλη χαρά επιστρέφω στον όμιλο όπου ξεκίνησα στην ηλικία των 7 ετών το υπέροχο άθλημα της ιστιοπλοΐας! Σε αυτόν τον όμιλο παρέμεινα για 15 χρόνια ως αθλητής και σήμερα επιστρέφω σε ρόλο προπονητή. Στον όμιλο των Ολυμπιονικών και των πρωταθλητών, στην καρδιά του ναυταθλητισμού, στο Μικρολίμανο. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση του ΙΟΠ και τον Πρόεδρο προσωπικά, για την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου για να πορευτούμε μαζί σε αυτό το νέο ξεκίνημα στην αγωνιστική ομάδα του optimist. Μαζί με την υπόλοιπη προπονητική ομάδα και σκληρή δουλειά, θα φτιάξουμε τους μελλοντικούς πρωταθλητές και πάνω από όλα αθλητές».

Το βιογραφικό του Μάνου, έχει ως εξής:
> Απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών.
> Πρωταθλητής Ελλάδος Optimist και 4 φορές μέλος Εθνικής ομάδας Optimist και στην συνέχεια στις κατηγορίες 420.
> Πρωταθλητής Ελλάδος 470, Platu25, Lightning και 3 φορές πρωταθλητής Ευρώπης.
Προπονητική εμπειρία:
> 15 χρόνια προπονητής αγωνιστικών ομάδων optimist με διακρίσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό.
> 13 πανελλήνιοι τίτλοι.
> 20 παιδιά μέλη των εθνικών ομάδων, πάνω από τα μισά με συμμετοχή στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
> 4 φορές πρωταθλητής όμιλος περιφέρειας Αθηνών των ομάδες που προπονεί.
> Πολλές επιτυχίες σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.