Πρωταγωνιστεί ο ΙΟΠ στην κατηγορία Optimist

Με τη νεότερη ομάδα του στόλου και αθλητές κάτω των 12 ετών ο ΙΟΠ κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στην πρόκριση πλασάροντας 8 αθλητές από τους 40 στην περιφέρεια Αττικής.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον όμιλο μας, το περιφερειακό πρωτάθλημα optimist όπου συμμετείχαν 146 αθλητές, προκρίνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό (8) αθλητών, από όλους τους ομίλους στην περιφέρεια Αττικής στο σύνολο των 40.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βούλας και ο ΙΟΠ συμμετείχε με 14 αθλητές, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κάτω από 12 ετών.

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι αθλητές μας έδειξαν την μεγάλη εξέλιξη τους, καθώς πάνω από τους μισούς θα μας εκπροσωπήσουν στον αγώνα πρόκρισης για την εθνική ομάδα καθώς τερμάτισαν σε πολύ υψηλές θέσεις.

Συγκεκριμένα οι αθλητές μας που προκρίνονται είναι οι:
Αγγελόπουλος Άγις
Γουλιέλμος Φραγκίσκος
Δέτσης Οδυσσέας
Μπόνης Στέλιος
Κολοκοτρώνης Παρασκευάς
Παπαδόπουλου Μιλένα
Πέππα Μαρία και
Τσουλφά Φαίδρα
Αυτοί οι οκτώ μαζί με τους προπονητές τους, θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους για να είναι έτοιμοι για την πρόκριση τον Μάρτιο.

Η προσπάθεια όμως και των άλλων αθλητών μας, του Βούλγαρη Αντώνη, Γκόκλη Γιάννη, της Καραπάνου Δανάης, Κασφίκη Γιώργου, της Ναχαμούλη Λύδιας και του Σιλβεστριάδη Λουκά, μας χαροποίησε ιδιαίτερα και είμαστε σίγουροι πως και σε αυτά τα παιδιά το μέλλον τους ανήκει.

Ο Μάνος δήλωσε:
Το τέλος του Περιφεριακού Πρωταθλήματος Αθηνών έφερε ένα αποτέλεσμα που άξιζε στον Ι.Ο.Π και προσωπικά ξεκινώντας στον όμιλο τον Σεπτέμβρη ήθελα ο Ι.Ο.Π να έχει τη θέση που του αξίζει. Δουλέψαμε σκληρά από την αρχή σαν ομάδα, αθλητές, όμιλος, προπονητής και γονείς με έναν κοινό στόχο. Οι αλλαγές που έκανα ήταν πολλές όμως η ομάδα με πειθαρχία κατάφερε να γίνει μία από τις καλύτερες ομάδες της Αθήνας αποδεικνύοντάς το στον πρώτο Περιφερειακό Αγώνα που τρέξαμε. Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και συνεχίζουμε… Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, εντός και εκτός θάλασσας!

Ο Πρόεδρος του ΙΟΠ κ. Γιάννης Παπαδημητρίου δήλωσε:
Η προσθήκη του προπονητή μας Μάνου Στούμπου και της Σαμπίνα Πίκιου στην ομάδα μας ήταν σημαντική. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μάνου και της ομάδας του, έφερε άμεσα αποτελέσματα στην ομάδα. Ο Μάνος είναι ένας αθλητής του ΙΟΠ που ξέρει πολύ καλά το DNA του και αυτό του ανατέθηκε να περάσει τους μικρούς αθλητές. Μέσα από σκληρή δουλειά χτίζονται οι αυριανοί Πρωταθλητές, οι οποίοι είναι αυτοί που πρωταγωνιστούν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου στο τέλος κατακτούν και Ολυμπιακά μετάλλια.
Αυτός είναι ο ΙΟΠ!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν, στον Μάνο, την Σαμπίνα, την Χρυσή και την Σταυρούλα για την δουλειά που κάνουν στους αυριανούς πρωταγωνιστές.
Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη των γονέων στην Διοίκηση του ομίλου.