Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός

Απαλλαγή των μελών του ΔΣ για τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό καθώς και έγκριση του προϋπολογισμού, ομόφωνα από το σώμα της Γενικής Συνελεύσεως.

Στην χθεσινή Γενική Συνέλευση του ομίλου τον Διοικητικό απολογισμό άνοιξε με την ομιλία του ο Πρόεδρος του ομίλου Γιάννης Παπαδημητρίου, αναφερόμενος στις αγωνιστικές διακρίσεις, στην ιστορία αλλά και το μέλλον του ομίλου.

Στη συνέχεια οι έφοροι του ομίλου ο καθένας ξεχωριστά, παρουσίασε τις δραστηριότητες της εφορίας του.
Τα πεπραγμένα όλων των εφοριών πραγματικά ήταν πάρα πολλά και εντυπωσιακά, κερδίζοντας μεγάλο χειροκρότημα από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.
Το ίδιο έγινε και στον οικονομικό απολογισμό, όπως αυτός αναλύθηκε από τον λογιστή του ομίλου, λύνοντας κάθε απορία.
Ο Πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Δήμος Θανάσουλας, διάβασε το πρακτικό της και εισηγήθηκε την απαλλαγή των μελών του ΔΣ μιας και όλοι οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν ήταν απόλυτα ορθοί, σύμφωνοι με τον προϋπολογισμό και με αντίστοιχες αποφάσεις του ΔΣ.

Αμέσως μετά ακολούθησε η πρόταση του οικονομικού προϋλογισμού του 2023, ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα.

Την Γενική Συνέλευση προέδρευε ο τ.πρόεδρος του ομίλου Μιχάλης Μιτάκης (OLY), μετά από πρόταση στο σώμα του Προέδρου Γιάννη Παπαδημητρίου.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν παρά τις αυξημένες καιρικές συνθήκες δύο ιστορικά μέλη μας ο Δημήτρης Γεροντάρης και ο Παντελής Μανώλας, οι οποίοι πάντα με τις τοποθετήσεις τους βοηθούν την Διοίκηση, τους οποίους και ευχαρίστησε ο Πρόεδρος.

 

Τέλος, ο Πρόεδρος αφού ευχαρίστησε για την στήριξη τα μέλη της Διοίκησης, τους εργαζόμενους και τους αθλητές, ιδιαίτερες ευχαριστίες έκανε απευθυνόμενος στα μέλη του ομίλου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του και στα μέλη της Διοίκησης, διαχρονικά. Κλείνοντας δήλωσε ότι ο όμιλος είναι “ο όμιλος των Ολυμπιονικών” και θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες των παιδιών να καταφέρουν να κάνουν την Ελλάδα περήφανη, καταφέρνοντας να πάρουν εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και για κάθε επόμενη Ολυμπιάδα.