Φιλικός αγώνας My first race

Το διήμερο 22 & 23 Απριλίου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας ακαδημιών “My first race”, δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίζουν τον ευγενή ανταγωνισμό οι μικροί μας αθλητές.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας “My first race” των ακαδημιών «sailing spot» του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς με αφορμή τα 86 χρόνια ιστορίας του.

Ένα διήμερο 22 & 23/Απριλίου γεμάτο ιστιοπλοΐα και διασκέδαση!

Όλοι οι αθλητές μας, έδειξαν τις ικανότητές τους και βγήκαν νικητές μέσα από την προσπάθεια και την συμμετοχή τους.

Τον αγώνα στήριξαν οι Έλληνες Olympians μέσω της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Ε.Σ.Ο.Α) και των προγραμμάτων «Make place for one More Woman» που στόχο έχει τη συμμετοχή περισσότερων γυναικών στον αθλητισμό, καθώς επίσης και με το περιβαλλοντικό πρόγραμμα “Olympic Green Values” το οποίο φέρει την υποστήριξη της World Olympians Association (WOA).

Την αιγίδα στον φιλικό αγώνα έδωσε το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας στα πλαίσια των εορταστικών δράσεων του για την παγκόσμια ημέρα αθλητισμού για την ανάπτυξη και την ειρήνη.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα και αναμνηστικά για την συμμετοχή τους!

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Ε.Σ.Ο.Α) Βούλα Κοζομπόλη (OLY) και η Βιργινία Κραβαριώτη (OLY), ο παραολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας και πρεσβευτής του Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας Θοδωρής Αλεξάς, η H υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου και η Βουλευτής Πειραιά Νόνη Δούνια.

Ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς κ. Γιάννης Παπαδημητρίου δήλωσε:
Με την ευκαιρία των γενεθλίων των 86 ετών αυτού του ιστορικού ομίλου, του ομίλου των “Ολυμπιονικών”, πραγματοποιήσαμε με την επικεφαλή της Ακαδημίας μας και Ολυμπιονίκη Βιργινία Κραβαριώτη (OLY) τον φιλικό αγώνα “My first race”. Εκτός των αθλητικών δραστηριοτήτων των παιδιών μεταλαμπαδεύσαμε τις αξίες του Ολυμπισμού, του “ευ αγωνίζεσθαι” και των προγραμμάτων “Make place for one More Woman” και “Olympic Green Values”. Ήταν μια υπέροχη διοργάνωση, ευχαριστώ όλους προσωπικά για την συμμετοχή και βοήθεια τους και ιδιαιτέρως τους μικρούς μας αθλητές και αυριανούς πρωταθλητές.