Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΥΛΗ 2023» | AHEPA

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, προκηρύσσει τον αγώνα ανοικτής θάλασσας «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΥΛΗ 2023» Φάληρο-Αίγινα-Φάληρο στις 1-2 Ιουλίου 2023.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, προκηρύσσει τον αγώνα ανοικτής θάλασσας «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΥΛΗ 2023», που θα διεξαχθεί στις 1 & 2 Ιουλίου 2023 στον Σαρωνικό Κόλπο.

Στον αγώνα γίνονται δεκτά σκάφη καταμετρημένα κατά ORC με έγκυρο Πιστοποιητικό Καταμετρήσεως 2023.
Ορίζονται οι παρακάτω κλάσεις:
– Performance
– Sport
– Double-handed

Οι κλάσεις θα χωριστούν σε επιμέρους κατηγορίες ανάλογα με τη συμμετοχή.
Για την δημιουργία μιας κλάσης απαιτούνται τουλάχιστον 5 συμμετοχές εκτός από την κλάση Double-handed που απαιτούνται 3 συμμετοχές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν υπογεγραμμένες ηλεκτρονικά στο email:info@iop.gr του Ομίλου το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, 18:00.

Οι Οδηγίες Πλου θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο https://www.racingrulesofsailing.org/ στο αντίστοιχο event, στις 30/6/2023 και από ώρα 16:00. https://www.racingrulesofsailing.org/documents/6458/event

Οι νικητές του αγώνα θα αναδειχθούν από τα αποτελέσματα του συνόλου των πραγματοποιηθέντων ιστιοδρομιών.
Θα απονεμηθούν έπαθλα στους νικητές (1ο, 2ο και 3ο νικητή) της γενικής βαθμολογίας (Overall) κάθε κλάσης καθώς και στους νικητές των κατηγοριών ανάλογα με την συμμετοχή.
Οι νικητές των κατηγοριών θα εξαχθούν από τη γενική βαθμολογία.

> Οι απονομές των επάθλων στους νικητές θα γίνουν την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο εντευκτήριο του ΙΟΠ.

> Μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής ημέρας θα γίνει απονομή στον 1ο νικητή της ημέρας ανά κατηγορία. Οι απονομές αυτές θα γίνουν, το Σάββατο 1 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο εντευκτήριο του Ν.Ο. ΑΙΓΙΝΑΣ.

ΧΟΡΗΓΟΣ του αγώνα είναι ο AHEPA HELLAS

Κατεβάστε την προκήρυξη εδώ
Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής εδώ