Φαληρικός Όρμος: Υπεβλήθη ο φάκελος της ανάπλασης στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την συμβουλευτική ομάδα του Jaspers (Joint Assistance to Support Projects in European Regions), την DG REGIO και το ΥΜΕΠΕΡΑ ολοκλήρωσε την υποβολή φακέλου μεγάλου έργου σηματοδοτώντας την έναρξη της φάσης υλοποίησης του πάρκου στον Φαληρικό Όρμο.

Open Πανελλήνιος διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2023

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, διοργανώνει OPEN Πανελλήνιο Διασυλλογικό αγώνα για σκάφη optimist με την επωνυμία «Κύπελλο Χιόνων 2023».

Τρίπτυχο δράσεων για το οικονομικό νοικοκύρεμα των αθλητικών Ομοσπονδιών

Γιάννης Βρούτσης: Τα χρήματα, που ετησίως διατίθενται απευθείας στις Ομοσπονδίες και στα ερασιτεχνικά σωματεία από την Κυβέρνησή μας, ανέρχονται πλέον σε περίπου 50 εκατ. ευρώ, η αύξηση σε σχέση με την περίοδο πριν από το 2020 ανέρχεται σε 200% και είναι χρέος όλων μας να πιάνει τόπο το κάθε ευρώ, με απόλυτη διαφάνεια για την ενίσχυση και την ανάπτυξη του Αθλητισμού στη χώρα μας

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας με Καγιαλή / Ορφανό η Ελλάδα στο 49er

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βιλαμούρας βρίσκονται ο Ολυμπιονίκης μας Παύλος Καγιαλής με τον Ιωάννη Ορφανό στην κατηγορία 49er, εκπροσωπώντας την χώρα μας ανάμεσα σε 92 συμμετοχές από 28 χώρες.

Δέκα απαντήσεις για την επαναλειτουργία συγκεκριμένων χώρων στο ΟΑΚΑ

Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για την επαναλειτουργία συγκεκριμένων χώρων στο ΟΑΚΑ.