Δελτίο Τύπου 23/07/2019

«Είµαστε πανέτοιµοι για µια ακόµα πετυχηµένη διοργάνωση. Αποµένουν 57 ηµέρες για την διοργάνωση του Πανελληνίου Ανοικτής Θαλάσσης και οι άνθρωποι του Ιστιοπλοϊκού Οµίλου Πειραιώς έχουν φροντίσει για όλα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι µια συναρπαστική διοργάνωση, µε σκληρό συναγωνισµό και πολύ θέαµα. Άλλωστε το ότι θα συµµετάσχουν τα κορυφαία σκάφη και πληρώµατα ανοικτής θαλάσσης εγγυούνται και για τα δύο».

Λόγια του πρόεδρου του διοργανωτή ΙΟΠ Γιάννη Παπαδηµητρίου, µιλώντας για την κορυφαία διοργάνωση.

Το Πανελλήνιο Ανοικτής Θαλάσσης ORCi & IRC θα διεξαχθεί στο Φαληρικό Όρµο από τις 19 έως τις 22 Σεπτεµβρίου 2019 και παράλληλα θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο ο αγώνας ORC-1 & IRC Open International Offshore Regatta. Διοργανωτής είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όµιλος Πειραιώς, σε συνεργασία µε την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης (ΕΑΘ) της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Οµοσπονδίας (ΕΙΟ).

Οι δηλώσεις συµµετοχής θα πρέπει να κατατεθούν είτε στην γραµµατεία του ΙΟΠ, είτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.iop.gr/offshore2019.

Oι ιστιοδροµίες θα γίνουν από την Πέµπτη 19/09 έως και την Κυριακή 22/09, ενώ την ίδια µέρα θα γίνει και η Τελετή Λήξης της διοργάνωσης.