Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Bic 2017

Με επιτυχία για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς έκλεισε η πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Bic. Παρά τον ελάχιστο χρόνο που είχαν για προετοιμασία με την νέα, για αυτούς, κατηγορία, ο Σίμος Μιχαλόπουλος αναδείχτηκε 2ος πανελλήνιος πρωταθλητής στους παίδες ενώ η Τίνα Μπεντενιώτη τερμάτισε στην αξιοπρεπέστατη 4η θέση στις νεανίδες!

Στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει η BIC με το sailing spot, την νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα του ομίλου για κάθε ηλικία, δυο Open Bic εντάχτηκαν στην δύναμή του. Το sailing spot, προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να τηρήσει την υπόσχεση που έχει δώσει για καλλιέργεια του αθλήματος με μοντέρνο εξοπλισμό και μεθόδους. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας διαφόρων τύπων εξοπλισμούς, γίνεται προσπάθεια να εκπαιδεύονται όλοι οι μαθητές με σκάφη ταιριαστά για τον σωματότυπό τους και έτσι η εκπαιδευτική διαδικασία να είναι διασκεδαστική και αποδοτική.

Το Open Bic, ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα μοντέρνο σκάφος για παιδιά. Είναι ασφαλές, διασκεδαστικό και κρατάει το ενδιαφέρον των μικρών ιστιοπλόων συνέχεια ζεστό. Είναι ιδανικό σκάφος για εκπαίδευση αφού το σκάφος από μόνο του οδηγεί τον ιστιοπλόο να επικεντρώνεται σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία και να βλέπει εμφανώς το τι επηρεάζει ο ίδιος με τις κινήσεις του. Είναι πολύ ανθεκτικό και οικονομικό, πράγμα πολύ σημαντικό για την εποχή που ζούμε. Τέλος, τόσο το design του όσο και οι επιδόσεις και η συμπεριφορά του στο νερό, κάνουν τους μικρούς μας φίλους να ανυπομονούν να το ταξιδέψουν ξανά πράγμα πολύ σημαντικό για τα πρώτα βήματα των νέων μας ιστιοπλόων.

Η εισαγωγή μοντέρνων κατηγοριών ανάπτυξης όπως το Open Bic από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία λειτουργεί πραγματικά σαν καταλύτης ώστε η ιστιοπλοΐα να συνεχίσει να έχει την θέση που πρέπει στη χώρα μας και να συνεχίσει να προσελκύει ολοένα και περισσότερα νέα παιδιά!

Τελευταια Νέα

Αρχειο Νεων

Κατηγοριες


Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: sailingspot@iop.gr
Copyright © 2017. All rights reserved