Το sailing spot γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα

Με έναν ιδιαίτερα γεμάτο Δεκέμβρη, το sailing spot γιόρτασε τα πρώτα του Χριστούγεννα. Η πιο μοντέρνα πρόταση στην ναυτική εκπαίδευση στη χώρα, παρότι μετράει λιγοστούς μήνες ύπαρξης, συνέχεια χτίζει προς την κατεύθυνση που έχει υποσχεθεί: Ιστιοπλοΐα σωστά και για όλους, με διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα αποδοτικό τρόπο. Πυρήνας σε όλο αυτό όλη η οικογένεια!

Με τι λοιπόν γέμισαν το πρόγραμμά τους οι sailing spotters τον φετινό Δεκέμβρη;

Το πρώτο Σαββατοκύριακο, και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, δοκίμασαν μια νέα γεύση στην ιστιοπλοΐα. Το team racing!Πέρα από το εκπαιδευτικό μέρος, το γεγονός ότι έγινε μέσα στο Μικρολίμανο, δημιούργησε μια τεράστια κερκίδα με αποτέλεσμα να μετατραπεί η διοργάνωση σε μια διαφήμιση για την ιστιοπλοΐα!

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο, μια, powered by Samsung προπόνηση έγινε, με στόχο να γίνουμε καλοί στις εκκινήσεις. Με χρήση smartphones, για το διήμερο αυτό προπονηθήκαμε στις τεχνικές της σωστής εκκίνησης και τον μοντέρνο τρόπο που τα πληρώματα πετυχαίνουν την τέλεια εκκίνηση. Το ίδιο Σαββατοκύριακο οι μικροί sailing spotters πήγαν cinema ενώ οι… μεγάλοι διασκέδασαν στο Χριστουγεννιάτικο party!

Τέλος, το τελευταίο Σαββατοκύριακο, το sailing spot διοργάνωσε μια μοναδική ιστιοπλοϊκή σκυταλοδρομία στην οποία συμμετείχαν όλες οι κατηγορίες, όλα τα τμήματα του sailing spot αλλά και γονείς και φίλοι μαθητών! Μοιράστηκαν δώρα σε όλους και όλοι μαζί μετά κατέληξαν στην Χριστουγεννιάτικη μεσημεριανή εκδήλωση του ομίλου!

Τόσο η σκυταλοδρομία, όσο και τα party και οι άλλες εκδηλώσεις, βασικό στόχο έχουν να δημιουργήσουν το κλίμα που ένας σωστός όμιλος πρέπει να έχει: Ένα κλίμα συμμετοχής όλων στις εκδηλώσεις, είτε είναι ιστιοπλόοι, είτε όχι ακόμα. Αυτό που όμως σίγουρα είναι, είναι μέλη μιας μεγάλης παρέας. Μιας παρέας ανθρώπων που είτε είναι γονείς μαθητών, είτε είναι μαθητές, είτε είναι μικροί, είτε είναι μεγάλοι έχουν επιλέξει να περνούν τα Σαββατοκύριακά τους στον όμιλο, στο sailing spot. Μέσα από αυτή τη μεγάλη παρέα, όλοι θα περνούν καλά και με χαμόγελα θα γίνονται καθημερινά καλύτεροι ιστιοπλόοι. Και η παρέα θα μεγαλώνει…

Καλά Χριστούγεννα!!!

 

Τελευταια Νέα

Αρχειο Νεων

Κατηγοριες


Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: sailingspot@iop.gr
Copyright © 2017. All rights reserved