ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ – Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς. Μαζί στην κορυφή.

To 2018, είναι η χρονιά που δυο κορυφαίοι, στον τομέα τους, οργανισμοί ξεκινούν μια μοναδική συνεργασία. Η ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ, κορυφαίος αντιπρόσωπος της BMW και το sailing spot του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, πρόσφατα βραβευμένο σαν ένα από τα κορυφαία κέντρα καλλιέργειας ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα, ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ήδη η ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ (BMW) αρμενίζει με τα σκάφη του sailing spot στον Σαρωνικό. Τα σκάφη του Youth τμήματος, προπονούνται με ολοκαίνουρια πανιά κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης μπροστά στο εντευκτήριο του ομίλου. Τίποτε λιγότερο δεν θα ταίριαζε άλλωστε, σε μια εταιρία που πρεσβεύει εδώ και χρόνια μια αυτοκινητοβιομηχανία, την BMW, που έχει σημαία τόσο την κορυφαία ποιότητα όσο και απόδοση.

Ένα άθλημα σαν την ιστιοπλοΐα, έχει αυξημένες ανάγκες για μετακίνηση στη στεριά. Ένας ιστιοπλόος χρειάζεται να διανύσει πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό του ώστε να βρεθεί ο ίδιος αλλά και το σκάφος του στο μέρος που θα γίνουν οι επόμενοι αγώνες που θα συμμετέχει. Έτσι, ένα ασφαλές και αξιόπιστο όχημα είναι βασικό μέρος της διαδικασίας. Σαν συνεργάτης του sailing spot, η ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ αναμένεται να βοηθήσει και να καθοδηγήσει αθλητές, μέλη αλλά ακόμα και μαθητές του ομίλου στο κομμάτι των μετακινήσεων.

Όλη η οικογένεια του ομίλου έχει να περιμένει πολλά από τη συνεργασία αυτή το επόμενο διάστημα!

Τελευταια Νέα

Αρχειο Νεων

Κατηγοριες


Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: sailingspot@iop.gr
Copyright © 2017. All rights reserved