Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Jobe sailing spot SUP relay challenge!

Μια από τις πιο διασκεδαστικές δράσεις με SUP είναι η σκυταλοδρομία. Ο καμβάς στήθηκε την Κυριακή 8/10 σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές του Πειραιά, το Μικρολίμανο! Εκεί, με μια άψογη διοργάνωση του sailing spot του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, ζωγραφίστηκαν όλη μέρα, μοναδικές μονομαχίες μεταξύ των ομάδων που αγωνίστηκαν για τον τίτλο!

Οι χορηγοί του αγώνα Jobe και VMG, από την μια ήταν οι καταλύτες για να γίνει μια τόσο επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, από την άλλη, γέμισαν τους διαγωνιζόμενους με δώρα!

Η σκυταλοδρομία με SUP αποδείχτηκε να είναι η πιο κατάλληλη μορφή αγώνων για το πρωτάθλημα του sailing spot. H διαδρομή μέσα στο Μικρολίμανο ήταν μια διαδρομή που όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν, ενώ αμφιθεατρικά όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο Μικρολίμανο για την Κυριακή τους, πήραν τον ρόλο του θεατή και έτσι στήθηκε μια τεράστια κερκίδα!

Η εμπειρία των αγωνιζόμενων ήταν από τις καλύτερες για events αυτού του τύπου με παροχές, που θα συζητούνται θετικά για πολύ καιρό ακόμα και που έθεσαν νέα δεδομένα στον χώρο.

Αγωνιζόμενοι, χορηγοί και διοργανωτές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φάση των αγώνων σε 2 εβδομάδες!

Τελευταια Νέα

Αρχειο Νεων

Κατηγοριες


Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: sailingspot@iop.gr
Copyright © 2017. All rights reserved