Η δεύτερη φάση του Spanos BMW Team Racing challenge ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Το sailing spot του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, ολοκλήρωσε με επιτυχία και τη δεύτερη φάση του Spanos BMW Team Racing Challenge, το Σαββατοκύριακο 19-20/1/2019. Με ακραία μπουνάτσα την πρώτη μέρα και δυνατό νοτιά την δεύτερη, επιτροπή και αγωνιζόμενοι έδωσαν εξετάσεις, που πέρασαν όμως με επιτυχία!

 

Για το sailing spot, αυτή η σειρά των αγώνων είναι μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα circuit αγώνων για τους εφήβους. Ένα κοινό πολύ δύσκολο αφού αποζητά συνέχεια νέες προκλήσεις. Προκλήσεις που το team racing μπορεί να προσφέρει. Με βασικό πυλώνα συμμετοχών το youth τμήμα του sailing spot, οι αγώνες αυτοί είναι ανοικτοί σε όλους τους εφήβους από όλους τους ομίλους που θα ήθελαν να γνωρίσουν το team racing.

 

Είναι μια άριστη ευκαιρία να είναι η διοργάνωση αυτή ο πρώτος τους αγώνας και να αποκτήσουν μέσω του circuit αυτού τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες με ελεγχόμενο και πολύ διασκεδαστικό τρόπο.

 

Το team racing, έχει επιλεγεί σαν μορφή αγώνων γιατί βοηθάει τα παιδιά στην ομαδικότητα και την συγκέντρωση ενώ παράλληλα με διασκεδαστικό τρόπο τους μαθαίνει κανονισμούς και τακτική. Ο συγκεντρωμένος και ελεγχόμενος στίβος, βοηθάει τους εκπαιδευτές να βγάλουν συμπεράσματα για τους μαθητές τους και να επιταχύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

 

H ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε., στηρίζοντας την διοργάνωση και την προσπάθεια αυτή, έδωσε δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ στους γονείς των πρώτων διέθεσε ένα όχημα BMW για ορισμένες ημέρες!

 

Συνολικά, για την φετινή σεζόν, έχουν προγραμματιστεί 5 τέτοιοι αγώνες.

Οι νικητές της δεύτερης φάσης:

 

1) Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος, Λεωνίδας Χατζηκωνσταντής

2) Αιγέας Πολιτόπουλος, Στέφανος Πετράκος

3) Λευτέρης Φωτακόπουλος, Παναγιώτης Βενιός

Τελευταια Νέα

Αρχειο Νεων

Κατηγοριες


Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: sailingspot@iop.gr
Copyright © 2017. All rights reserved