Με επιτυχία το πρώτο Kids Team Race από το sailing spot!

Το sailing spot του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, ολοκλήρωσε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το πρώτο Kids Team Race το Σαββατοκύριακο 19-20/1/2019. 9 παιδικές ομάδες πάλεψαν με δύσκολες καιρικές συνθήκες για τον τίτλο. Μάλιστα, για τα περισσότερα παιδιά η «μάχη» αυτή ήταν η πρώτη τους, αφού ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος τους!

 

Το Kids Team Race, είναι μια πρωτότυπη διοργάνωση του sailing spot η οποία έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να γνωρίσουν την αγωνιστική ιστιοπλοία με διασκεδαστικό τρόπο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ιστιοπλοικός Όμιλος Πειραιώς, έχει την αγωνιστική ιστιοπλοία στο DNA του με τις πιο δυνατές αγωνιστικές ομάδες και μεγάλη συλλογή τίτλων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

 

Το team racing, έχει επιλεγεί σαν μορφή αγώνων γιατί βοηθάει τα παιδιά στην ομαδικότητα και την συγκέντρωση ενώ παράλληλα με διασκεδαστικό τρόπο τους μαθαίνει κανονισμούς και τακτική. Ο συγκεντρωμένος και ελεγχόμενος στίβος, βοηθάει τους εκπαιδευτές να βγάλουν συμπεράσματα για τους μαθητές τους και να επιταχύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία. Παράλληλα, επειδή για πολλά παιδιά είναι η πρώτη τους επαφή με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα, είναι μια διασκεδαστική και όχι επίπονη διαδικασία, ενώ παράλληλα για τους πιο προχωρημένους προσφέρει μεγάλες προκλήσεις!

 

Συνολικά, για την φετινή σεζόν έχουν προγραμματιστεί 3 τέτοιοι αγώνες.

Οι νικητές του πρώτου αγώνα είναι οι:

 

1) Λευτέρης Μάγκος, Δαμιανός Κάτσιος, Φίλιππος Χωματάς

2) Βασιλική Βαρούχα, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Τζόννυ Γκόγκλης

3) Φίλιππος Ρόδας, Σπύρος Λιακόπουλος, Θάνος Παπαδόπουλος

Τελευταια Νέα

Αρχειο Νεων

Κατηγοριες


Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: sailingspot@iop.gr
Copyright © 2017. All rights reserved