Στην κορυφή το sailing spot

Με κοντά 60 άτομα ομάδα, συμμετείχε φέτος το sailing spot του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς στον αγώνα δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας στην Αίγινα. Η ομάδα αυτή ήταν η πολυπληθέστερη ομάδα στον αγώνα και απέσπασε την αντίστοιχη διάκριση, γεγονός πολύ σημαντικό αφού μια ομάδα ιστιοπλοϊκού ομίλου ξεπέρασε ακόμα και αυτές των συλλόγων δρομέων.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, μεγάλοι-μικροί αναχώρησαν για Αίγινα για να τρέξουν μια από τις ομολογουμένως πιο όμορφες διαδρομές αγώνων δρόμου. Γονείς μαθητών, μαθητές όλων των ομάδων αλλά και φίλοι τους, έγιναν μια μεγάλη χαρούμενη παρέα και έτρεξαν όλοι μαζί σε μια πολύ καλή διοργάνωση. Άλλωστε, η υπόσχεση του sailing spot στους μαθητές του είναι ακριβώς αυτή: μια μεγάλη παρέα ανθρώπων με αγάπη για την θάλασσα και την ιστιοπλοΐα που προάγει την ευεξία και παράλληλα φυσικά τον πρωταθλητισμό.

Ο αγώνας αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ΙΟΠ αφού η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων φέρει το όνομα του Κυριάκου Γκαρή, τέως λιμενάρχη του νησιού και μέλους του ΙΟΠ καθώς και του πειθαρχικού του οργάνου.

Τελευταια Νέα

Αρχειο Νεων

Κατηγοριες


Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: sailingspot@iop.gr
Copyright © 2017. All rights reserved