Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Winter Match Race

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το χειμερινό ραντεβού των ιστιοπλόων για match race ολοκληρώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς με επιτυχία. Το Winter Match Race, είναι ένας από τους 4 αγώνες, ένας για κάθε εποχή, που διοργανώνει το sailing spot, η εκπαιδευτική πλατφόρμα του ΙΟΠ για άτομα κάθε ηλικίας.

Το circuit αυτό, είναι η πιο ώριμη και σταθερή διοργάνωση στο match racing της χώρας. Προσελκύει συμμετοχές από όλη τη χώρα και παρέχει πάντα ποιοτικούς αγώνες και πολύ καλή φιλοξενία. Σε αντίθεση με άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις, οι συμμετέχοντες εναλλάσσονται από αγώνα σε αγώνα. Αυτό αφενός κάνει την διοργάνωση πιο ενδιαφέρουσα, αφετέρου, κάνει τους συμμετέχοντες να γνωρίζουν νέους αντιπάλους και να γίνονται ολοένα καλύτεροι!

Σε αντίθεση με τον τίτλο που φέρει η φετινή διοργάνωση, ο καιρός ήταν μάλλον ανοιξιάτικος. Μια αρκετά σταθερή συνθήκη, βοήθησε να βγει το round robin χωρίς πολύ κόπο ενώ οι αγωνιζόμενες ομάδες χάρηκαν ιστιοπλοΐα. Οι δυο ομάδες που ταξίδεψαν από την Πάτρα για να συμμετέχουν, αποζημιώθηκαν για τα χιλιόμετρα που έκαναν στο ακέραιο από τους ωραίους αγώνες. Η Πάτρα, εξελίσσεται σε μια δύναμη στον χώρο του match racing, με πρωτοστάτη τον πολύ έμπειρο match racer Μάριο Ζησιμάτο που βοηθάει την νέα γενιά να γνωρίσει την μορφή αυτή των αγώνων αλλά και να την υιοθετήσει.

Νικητήριες ομάδες ήταν οι ομάδες των Παπαγεωργίου, Τσουμπανά και Ζησιμάτου που βγήκαν πρώτοι, δεύτεροι και τρίτοι αντίστοιχα. Το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα ψηλό και όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν πολύ ωραίους αγώνες και θέαμα.

Το επόμενο ραντεβού για match racing είναι στις 2-3 Μαρτίου για το Spring Match Race.

 

Τελευταια Νέα

Αρχειο Νεων

Κατηγοριες


Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: sailingspot@iop.gr
Copyright © 2017. All rights reserved