Το sailing spot στον αγώνα δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2020 στην Αίγινα

Με μια από τις μεγαλύτερες ομαδικές συμμετοχές, το sailing spot τίμησε τη μνήμη του μέλους του πειθαρχικού του συμβουλίου, Κυριάκου Γκαρή, συμμετέχοντας για μια ακόμα φορά στον ετήσιο αγώνα δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας στην Αίγινα.
Μεγάλοι, μικροί, γονείς και φίλοι του sailing spot, διάλεξαν τη διαδρομή που τους ταίριαζε και αγωνίστηκαν σε έναν από τους ομορφότερους αγώνες που υπάρχουν!

Με κοντά 40 άτομα ομάδα, το sailing spot κατέπληξε τους πάντες, αφού ομάδα ιστιοπλοϊκού ομίλου, κατάφερε για μια ακόμα φορά να είναι μεγαλύτερη ακόμα και από τις ομάδες συλλόγων δρομέων! Οι διοργανωτές, στους οποίους μετά από τόσες χρονιές είναι γνώριμη η προσπάθεια του sailing spot, μας τίμησαν με συνεχείς και κολακευτικές αναφορές από τα μεγάφωνα!

Η υπόσχεση του sailing spot στους μαθητές του είναι ακριβώς αυτή: μια μεγάλη παρέα ανθρώπων με αγάπη για την θάλασσα και την ιστιοπλοΐα που προάγει την ευεξία και παράλληλα φυσικά τον πρωταθλητισμό. Ο αγώνας δρόμου αυτός, είναι μια ετήσια ομαδική μας δράση προς αυτή τη κατεύθυνση και θα προσπαθούμε συνέχεια να την κάνουμε

Τελευταια Νέα

Αρχειο Νεων

Κατηγοριες


Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: sailingspot@iop.gr
Copyright © 2017. All rights reserved