Το Spanos BMW Team Racing Challenge ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Το sailing spot του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, ολοκλήρωσε με επιτυχία και το πρώτο Spanos BMW Team Racing Challenge για το 2020. Το Σαββατοκύριακο 8-9/2 με ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες, ομάδες εφήβων γνώρισαν το team racing και μετρήθηκαν με όλες τις υπόλοιπες!

Οι έφηβοι, είναι ένα κοινό πολύ δύσκολο αφού αποζητά συνέχεια νέες προκλήσεις. Προκλήσεις που το team racing μπορεί να προσφέρει. Με βασικό πυλώνα συμμετοχών το youth τμήμα του sailing spot, οι αγώνες αυτοί είναι ανοικτοί σε όλους τους εφήβους από όλους τους ομίλους που θα ήθελαν να γνωρίσουν το team racing.

Το team racing, έχει επιλεγεί σαν μορφή αγώνων γιατί βοηθάει τα παιδιά στην ομαδικότητα και την συγκέντρωση ενώ παράλληλα με διασκεδαστικό τρόπο τους μαθαίνει κανονισμούς και τακτική. Ο συγκεντρωμένος και ελεγχόμενος στίβος, βοηθάει τους εκπαιδευτές να βγάλουν συμπεράσματα για τους μαθητές τους και να επιταχύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

H ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε., στηρίζοντας την διοργάνωση και την προσπάθεια αυτή, έδωσε δώρα στους νικητές, ενώ από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί αρωγός της προσπάθειας του sailing spot στο να καλλιεργήσει την ιστιοπλοΐα στο γεμάτο προκλήσεις κοινό των εφήβων.

Τελευταια Νέα

Αρχειο Νεων

Κατηγοριες


Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: sailingspot@iop.gr
Copyright © 2017. All rights reserved